Hasan Ali Yücel İlkokulu

WEB https://hasanaliyucelilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Saraçoğlu Mah. Anamur Sok. No3 KARATAY / KONYA
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Otobüs
Yerleşim Yeri : Karatay
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Konya ilinin merkez ilçesi olan Karatay´ da olup şehir merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :